Menu

Rema 1000 Sunds bliver også en del af hovedsponsorholdet i Sunds IF

image Centerleder Per V. Nielsen, bestyrelsesmedlem Jørn Sørensen, Kenny Stilling Jensen Rema 1000 og formand Ole Olesen.
Ole Olesen
06. juni 2024 kl. 07:26
Det er med stor glæde, at vi nu også kan byde velkommen til Rema 1000 i Sunds på hovedsponsorholdet.

Det er en meget stolt bestyrelse, som igen bliver bekræftet i, at stærke holdninger og værdier til foreningsarbejdet er et godt match til at skabe samarbejde med virksomheder i vores område.

Kenny Stilling Jensen fra Rema 1000 udtaler ” Jeg ønsker at støtte Sunds If, da jeg oplever klubben som et samlingspunkt for alle aldre. Fodbold er dén fælles interesse, som der samles om, men her kan interessen dyrkes på forskellige måder. Det kan være på græs, på skærm eller i klublokalet. Her er der plads til forskellighed , og alle spillere har værdi i det store fællesskab. Sunds IF er nytænkende og tilbyder børn, unge og ældre at samles om fodbolden på forskellige tidspunkter og på tværs af køn og alder, hvilket giver nye bekendtskaber og fællesskaber.

Fællesskab er nøgleordet for et godt foreningsliv. Derfor er det også beundringsværdigt at se de mange frivillige i deres Leder-trøjer, som står ude på sidelinjen, som er grobunden for et godt fællesskab. For uden dem, så ville klubber som Sunds IF ikke kunne eksistere , og netop derfor støtter jeg Sunds IF”.

 

Luk