Menu

Spar Nord Herning bliver en del af hovedsponsorholdet i Sunds IF

image Centerleder Per V. Nielsen, kunderådgiver Berit Balsgaard Nielsen, afdelingsdirektør Morten Grønne-Reinholdt, direktør Hans Erik Jessen, bestyrelsesmedlem Jørn Sørensen og formand Ole Olesen.
Ole Olesen
02. juni 2024 kl. 20:00
Det er med stor glæde vi kan offentliggøre, at Spar Nord Herning har opgraderet deres engagement i klubben til at være en del af hovedsponsorholdet.

Det glæder os særligt med de bevæggrunde Spar Nord har haft for at blive hovedsponsor, hvor afdelingsdirektør Morten Grønne-Reinholdt udtaler  vi ønsker at støtte et centralt element i lokalsamfundet, der fremmer både sportslige og sociale værdier. Sunds IF er en forening, der ikke kun fokuserer på sport, men også på at skabe fællesskab og personlig udvikling for alle aldre. Dedikation til børne- og ungdomstræning samt klare holdninger til fair play og sundhed gør dem til en værdifuld partner for os. Samtidig er vi begejstret for den passion vi møder i bestyrelsen som har sikret meget fine klubfaciliteter, en god og sund økonomi og en organisering med fokus på både erfaring og nye kræfter til fremtiden. Ved at støtte Sunds IF bidrager vi til at sikre, at klubben fortsat kan tilbyde kvalitetsaktiviteter og faciliteter, som styrker sammenholdet i Sunds og omegn.”.

 

 

Luk